Bliv medlem af de fries forum på facebook

Hej med jer. 

Her på bloggen bliver der jo delt indlæg med et klubmedlems spørgmål og så samler jeg (stort set) alle jeres svar som I har skrevet gennem klubbens instagram. Jeg sidder med rigtig mange spørgsmål fra jer, det er super fedt, men det kan også godt blive rigtig overvældende.

Med flere A4 siders forespørgsler kommer der til at gå lang tid før jeg kan tage det op på klubbens instagram så derfor foreslog min medadminstrator i den facebook gruppe vi har til klubben at vi kunne bruge den til at folk kunne spørge. Og det synes jeg er en genial ide!

Derfor kan du spørge løs (indenfor klubbens emner selvfølgelig) inde på De Fries Forum på Facebook. Det er muligt at spørge anonymt - bare find en adminstrator i det fastlagte opslag, send din besked og så lægger vi det op for jer. 

Bliv medlem her.

Denne side er et forum for de behårede kvinders klub hvor man kan stille spørgsmål, spørge til råds, høre andres oplevelser og dele vores udfordringer. 

Et rum for alle der ikke identificerer sig som cis mænd. 

MEN der vil selvfølgelig stadig blive lagt spørgsmål op på klubbens instagram story og samlet svar til indlæg her på bloggen - det vil egentlig fortsætte med at køre som det altid har gjort, der er bare den mulighed for dem der har lyst at de kan få et 'hurtigere' svar i facebook gruppen. Bliver der spurgt om noget super interessant som vi kunne uddybe så deler jeg det med resten af klubben på instagram (anonymt).